keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Ja surkeimman bloggaustahdin palkinto menee.....

Arvaatte kenelle. En edes lähde selittelemään asiaa sen kummemmin, kuin että olen laiska ja aikaansaamaton. Eipä sen puoleen etteikö mulla olis ollut elämää tällä välillä.

Vappupeeloilu
Niin, kyllä mäkin vietin tuota Suomalaisista alkoholijuhlapyhistä hohdokkainta, ja tälläkertaa kotikonnuillani Helsingin suunnalla. Oli muuten kaiken kaikkiaan hämmentävän kivuton vappu, ei tullut edes pahempia sotia tai muuta draamaa, millä on tapana kärjistyä tällaisilla korkean odotustason kerroilla.


Kuvissa Charlotta, Sofia, Krisse ja Anniina


Paattiretki
Käännyin hiljaiseloni aikana kaveriporukalla rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa Viking Linella. Ja voi sitä järkytystä kun tajusimme että joka ikinen joukkomme junnuista on jo sellaisessa partasuuiässä ettei valvojaakaan tarvittu! Tosin kaksi päivää jatkuneen riekkumisen aikana sellainen olisi kyllä voinut olla ihan asiallinen. Pääsin muuten ensimmäistä kertaa vuosikausiin rantaan asti darraltani, score!





Helsinkimölläily
Oon pikkuhiljaa kotiutunut Kuopiosta Pääkaupunkiseudulle, ja siirryn mahdollisesti loiseläjäksi kaverini kämpille Pasilaan. Rakastan Helsinkiä kesäisin, ja suunnitelmissa olisikin palloilla keskustassa ympäriinsä niin paljon kuin vain töiltä kerkiää. Agenttioravakaverini ovat luvanneet toteuttaa tätä jaloa päämäärää kanssani, joten eiköhän valoisasta kaudesta jää muutakin käsiin kuin tietokoneen ruutu.



Kuvissa Charlotta ja Saara

Mutta semmoisia. Millaisias kesäsuunnitelmia teillä on?

2 kommenttia: